COVID-19:Οδηγός επανεκκίνησης για τη μαζική εστίαση από τον ΕΦΕΤ

Ο παρών οδηγός αποτελεί μια πρωτοβουλία του ΕΦΕΤ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και την Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης, με σκοπό την παροχή απλών και πρακτικών οδηγιών προς τις επιχειρήσεις της μαζικής εστίασης ενόψει της επαναλειτουργίας τους, στο πλαίσιο της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από τη νόσο COVID-19.

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο COVID-19:Οδηγός επανεκκίνησης για τη μαζική εστίαση από τον ΕΦΕΤ

COVID-19 και Ασφάλεια Τροφίμων

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. στα πλαίσια της ενημέρωσης των επιχειρήσεων τροφίμων αλλά και των καταναλωτών, μετέφρασε τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών  οι οποίες έχουν ως ακολούθως:

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο COVID-19 και Ασφάλεια Τροφίμων

Οδηγίες για τον περιβαλλοντικό καθαρισμό μη υγειονομικών μονάδων που έχουν εκτεθεί στον ιό SARS-CoV-2

COVID-19

Η τρέχουσα επιδημία λοίμωξης COVID-19 προκαλείται από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2, που ανήκει στην οικογένεια των Coronoviridae, μία μεγάλη οικογένεια RNA ιών. Οι κορωνοϊοί μεταδίδονται κυρίως μέσω μεγάλων αναπνευστικών σταγονιδίων και επαφής, αλλά ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλοι τρόποι μετάδοσης.

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οδηγίες για τον περιβαλλοντικό καθαρισμό μη υγειονομικών μονάδων που έχουν εκτεθεί στον ιό SARS-CoV-2