Διαγράμματα Ροής

Διαγράμματα Ροής επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών

Σύμφωνα με τη νέα Υγειονομική Διάταξη (Αριθμ. Υ1γ/Γ.Π/οικ. 47829 ,ΦΕΚ 2161 23-06-2017) όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, μαγειρεία, καφετέριες, μπαρ κτλ) για την αδειοδότηση τους από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, θα πρέπει να υποβάλουν διάγραμμα ροής εργασιών της επιχείρησης.

Ένα διάγραμμα ροής, καθώς και η περιγραφική έκθεση που το συνοδεύει -στις επιχειρήσεις μεσαίου και υψηλού κινδύνου- περιγράφει λεπτομερώς όλα τα στάδια που ακολουθεί ένα τρόφιμο, από την στιγμή παραλαβής του από την επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος μέχρι και τη διάθεσή του στον καταναλωτή.

Ο χημικός Πισιμίσης Θεόδωρος εγκεκριμένος εκπαιδευτής του ΕΦΕΤ, αναλαμβάνει τη σύνταξη και υπογραφή διαγραμμάτων ροής.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ